Love shoot

Een loveshoots is een leuke manier om jullie liefde te vieren met een romantische fotoreportage. Zijn jullie al verloofd? Dan noemen we het ook wel een “pre-wedding” shoot. Gebruik jullie stralende foto's voor bijvoorbeeld de trouwkaart en afbeeldingen op de bruidstaart. Een loveshoot is geweldig genieten voor een gelukkig stel.

Romantische fotoreportage

Zijn jullie gelukkig samen en wil je dat aan de hele wereld laten zien? Laat dan romantische en vooral spontane foto's van jullie maken. Bij voorkeur lekker in de buitenlucht op de Veluwe. Of in het centrum van de stad waar jullie elkaar ontmoet hebben. Samen weer aan dezelfde tafel in het restaurant. Het mag allemaal en niets is te gek. Jullie nemen de liefde voor elkaar mee en ik leg het beeld vast.

Pre weddings hoot

Een spontane fotoreportage is een ideale voorbereiding op jullie bruidsreportage. Je went dan al aan de camera en je zult zien hoe leuk het is. Zullen we samen kennismaken en jullie ideeen bespreken? Je gaat genieten van samen lachen en gek doen. De love shoot geeft jullie veel voorpret aan jullie trouwen.

Ook leuk bij huwelijksjubileum

Een loveshoot is leuk voor iedereen die hun liefde willen vieren. Als je net pas bij elkaar bent en ook als je al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent. Het is een geweldig cadeau om aan elkaar te geven. Of om te krijgen van bijvoorbeeld jullie kinderen of familie. Het resultaat is jullie liefde in parchtige beelden. Je zult er nog vaak aan terug denken.

Zullen we kennsimaken voor een eerste klik? Bel of mail me en ik kijk uit naar jullie komst


Loveshoots

10 karinkeesmaat Loveshoot kroondomein het Loo-0537.jpg

Loveshoot Paulien & Jim | kroondomein het Loo

He's my King, I'm his Queen, together we build our Empire

karinkeesmaat kasteel hackvort vorden--5.jpg

Liefde in de kasteeltuin van Kasteel Hackvort |Vorden

De prachtige kasteeltuin van Hackvort was het decor van dit verliefde stel Anouk & Jordy.

Error:

Object reference not set to an instance of an object. : at Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.GetPropertyValue[T](IPublishedContent content, String alias, Boolean recurse, Boolean withDefaultValue, T defaultValue) at Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.GetPropertyValue[T](IPublishedContent content, String alias) at ASP._Page_Views_Partials_Thumbnail_cshtml.Execute() in d:\wwwroot\Multisite2\www\Views\Partials\Thumbnail.cshtml:line 26
Zwoele loveshoot kootwijkerzand Kijk-kunst-6587.jpg

Zwoele zomerloveshoot | Kootwijkerzand

Rem & David-5289.jpg

Loveshoot Rem & David | Burgerszoo

Een heerlijke loveshoot in Burgerzoo voor deze twee stoere enorm verliefde mannen! 

 

 

nijmegen--2.jpg

Studenten in Love | Nijmegen

In de mooie studentenstad Nijmegen wonen Renske en Bernhard. Een verliefd stel zij bijna dokter en hij al afgestudeerd. Nijmegen aan het water en de Valkhof vonden zij een mooi decor om hun liefde voor elkaar te laten vastleggen. De vele verschillende plekjes bij de al zakkende zwoele avondzon zorgde ervoor dat die de warmte die ze voelen voor elkaar mooi  tot uiting komt in de foto's.

loveshoot Flachau Oostenrijk karin keesmaat bruidsfotograaf-2.jpg

Loveshoot Rochelle en Koen | Flachau Oostenrijk

Een vakantie is een fijn moment voor een Loveshoot.

 

Beloved moment design karin keesmaat bruidsfotograaf-3423.jpg

Moment Design / Beloved

Moment Design is een bijzondere manier van je liefde vieren en dit laten vastleggen op de foto.

Met deze waardevolle spontane beelden krijgen jullie een fantastische herinnering aan een hele leuke fotoshoot.