Trouwfotografie

Jullie trouwdag wil je natuurlijk blijven herinneren met een mooie bruidsreportage. Laat dan niets aan toeval over en kies voor iemand die bij jullie past. Een persoon waarmee je een klik hebt. Het is immers een bijzondere dag die je niet over wilt doen. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk. 

Jullie wensen bepalen

Graag wil ik beelden maken die bij jullie passen. Het vastleggen van de emotie en de romantiek dat doe ik met passie en creativiteit! Ik leer jullie graag beter kennen zodat we in vertrouwen jullie trouwdag gaan beleven. Voor mij als fotograaf heel bijzonder om erbij te zijn. Ik maak graag foto's zoals jullie zijn. Ik kijk er nu al naar uit!

Een loveshoot als voorbereiding

Voel je je niet zo gemakkelijk voor de camera? Denk dan eens aan een loveshoot. Zo'n pre wedding shoot is een ideale voorbereiding op jullie bruidsfoto's. Je leert elkaar dan goed kennen en je went als vanzelf aan de camera. En jullie bepalen de locatie en soort foto's. Lekker spontaan en zonder gene. Lees meer over de loveshoot.

Vrijblijvend kennismaken

Het is belangrijk dat je een persoonlijke klik hebt met je fotograaf. Kom daarom vrijblijvend kennismaken en ervaar zelf maar of wij die klik hebben. Ik ben vrolijk, vriendelijk en spontaan. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en wensen.

Bel me en ik ontvang je graag in mijn studio. Ik kom ook met alle plezier naar jullie. Graag tot ziens


Bruiloften

keesmaat | bruidsfotograaf eerbeek-.jpg

Paulien & Jim | Bruidsfotograaf Huis te Eerbeek

Na regen komt zonneschijn! Dat was het decor voor Paulien en Jim die het jawoord gaven in Eerbeek en hun feest vierden in de prachtige tuin van haar ouders in Vaassen!

7Karin Keesmaat karin keesmaat bruidsfotograaf Nijkerk_M4_6366.jpg

Jantine & Henk | bruidsfotograaf Nijkerk

Op een prachtige warme dag in Juni werden Henk & Jantine getrouwd door haar moeder BABS om de gemeente Nijkerk.

Wat een geluk dat deze twee mensen elkaar hebben gevonden! De liefde en intimiteit straalt af van dit paar. Ik ben er trots op dat ze mij hebben gevraagd dit in beeld te brengen!

1winterwedding teuge skydeck kijk-kunst fotografie__KK2824.jpg

Afterweddingshoot Wendy & Bradley |Skydeck Teuge

Een AFTERWEDDINGSHOOT, kan verschillende redenen hebben. Het weer op jullie dag was zo slecht dat de foto's die je wilde maken niet gemaakt konden worden, Je ben t niet tevreden over je foto's of oals bij Wendy & Bradley, je bent hoogzwanger en wil toch nog foto's zonder die dikke buik.

Klassieke bruiloft huis te eerbeek Kijk-Kunst5854.jpg

Klassieke bruiloft | Huis te Eerbeek

Mooie rozentuin geven een warme sfeer aan trouwfoto’s in monumentale tuin van Huis te Eerbeek

Bruiloft korenmolen eerbeek kijk-kunst.jpg

Na 25 jaar samen het JA woord hoe bijzonder is dat!

Trouwen is voor alle leeftijden! Op haar 50 ste verjaardag werd Josephine ten huwelijk gevraagd door haar Sander!

 

Outside Wedding Landgoed Waterland - Karin Keesmaat eppel 5.jpg

Bruidsfotografie Amsterdam en omstreken

Kijk-Kunst bruidsfotografie werkt ook vanuit Amsterdam, we zijn dan dicht bij onze bruidsparen in Amsterdam zodat we makkelijk contact kunnen leggen.

kijk eens op onze andere site: